logo somborski oglasnik


PRETRAGA OGLASA


PREMIUM KORISNIK



Humanitarna aukcija za Peđu

Dres Nikole Jokića i oprema Denvera na humanitarnoj aukciji!

Na portalu Limundo pokrenute su aukcije za prodaju potpisanog dresa, dve majice, kačket i nba čarape. Stvari je za potrebe humanitarne akcije poklonila porodica Jokić.

Aukcije su pokrenute za pomoć Peđi Maćušu, članu somborskog benda Neozbiljni pesimisti.

- Peđi, našem prijatelju, sinu, ocu dvoje male dece, je dijagnostikovan agresivan oblik karcinoma i bori se za život protiv opake bolesti. Sve opcije lečenja u Srbiji su iscrpljene, lečenje je nastavljeno u inostranstvu za šta je potrebno izdvojiti materijalna sredstva koja porodica nema. Mi pokušavamo da pomognemo na raznorazne načine, ovaj put uz podršku i pomoć porodice Nikole Jokića, našeg sugrađanina i proslavljenog košarkaša - piše u pozivu za aukciju. Doniran je svojeručno potpisan dres Nikole Jokića, kačket Denver Nagetsa, All star majica, NBA čarape, odnosno majica Mile High City.

Licitiranje će trajati u zavisnosti od artikla od četiri do devet dana. Obelodanjeno je da će po završetku licitacija sredstva biti uplaćena na namenski račun Peđe Maćuša pri fondaciji Budi Human - Aleksandar Šapić.

Detaljnije instrukcije oko učešća u licitacijama mogu se pronaći na zvaničnoj stranici akcije. Organizatori pozivaju ljude dobre volje da pomognu Peđi i slanjem SMS poruke - 1222 na 3030 ili human1222 na 455 iz Švajcarske.

Objavljeno: 16.05.2022.






somborski oglasnik © 2010. Sva prava zadržana  |   uslovi korišćenja web dizajn i programiranje πβ